Je bekijkt nu Fletcher

Fletcher

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Reizen
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Fletcher Hotel group is een keten van verschillende hotels in Nederland. De authentieke 3-sterren en 4-sterren Hotel-Restaurants van Fletcher Hotels liggen op fantastische locaties door héél Nederland. Van de Limburgse heuvels tot aan de Waddeneilanden en ook in de historische steden van Nederland. Elk hotel is uniek en heeft daardoor zijn eigen sfeer en beleving.

Elk Fletcher hotel ligt op loop- en fietsafstand van verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Daarom vindt u op de internetsites van de individuele Fletcher hotels informatie en tips over de omgeving, die zich uitstekend leent voor prachtige wandel- en fietstochten. Bij de receptie van de hotels kunt u informatie aanvragen over de mooiste routes.

Op onze website vindt u onder meer speciale arrangementen en last minute aanbiedingen die u direct online kunt boeken. Om te zorgen dat u nooit te veel betaalt, garandeert Fletcher op haar eigen websites de laagste prijs. Dit houdt in dat u nergens anders op internet hetzelfde arrangement of dezelfde kamer tegen een lagere prijs kunt boeken.

Bekijk hier de hotels.