Wijn

Wijn, lekker bij het eten, of bij het haardvuur. Maar welke wijn moet je nu kopen, dat blijft dan toch nog vaak wel een moeilijke vraag voor de meeste mensen. En hoe meer wijn je drinkt, hoe beter je weet welke druif je favoriet is, of welk gebied. Maar als je nu bij iemand gaat eten en een fles wijn mee wilt nemen, dan wordt de keuze van de wijn er niet makkelijker op natuurlijk!

(meer…)

Lees verderWijn
Lees meer over het artikel Energie voordeel
Photo by RawFilm on Unsplash

Energie voordeel

Je kunt er de laatste tijd niet meer omheen: de kosten van je energie voorziening gaan omhoog. Voornamelijk gevoed door de stijgende gasprijzen gaan de electriciteitsprijzen ook snel omhoog. Nu is het niet enkel de energie kosten die omhoog gaan, maar ook de bezineprijzen en eigenlijk al je levensiddelen ook. Deze zaken hangen allemaal samen en daar kun je als particulier misschien niet veel aan doen. Wat je WEL kunt doen is eens orienteren of je er niet verstandig zijn om over te stappen naar een andere energieleverancier.

(meer…)

Lees verderEnergie voordeel
Lees meer over het artikel Bitvavo
https://bitvavo.com/?a=98589B5FAD

Bitvavo

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geld

Bitvavo is een Nederlandse exchange waar je digital valuta / cryptocurrency kunt kopen en verkopen. Het bedrijf is in 2017 opgestart en groeie al snel uit tot de grootste exchange in Nederland en timmert inmiddels ook aan de weg om internationaal groot te worden. Er zijn een aantal redenen waarom deze exchange zo hard en groeit en mensen het ook gebruiken.

(meer…)

Lees verderBitvavo

Advocatuur

Advocatuur Nederland brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een advocaat op eenvoudige wijze in contact met een specialist. De aanvrager ontvangt gratis vier offertes van geselecteerde professionals in de regio.

(meer…)

Lees verderAdvocatuur

Pricewise

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geld

Pricewise is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. Pricewise is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, voor de consument en mkb’er. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem zorgt Pricewise ervoor dat de bezoeker zonder twijfel altijd het beste advies krijgt dat voor zijn of haar situatie en wensen het beste is. Pricewise is zelfs al drie keer bekroond tot Website van het Jaar.

(meer…)

Lees verderPricewise

E-Mobility

De elektrische auto wordt steeds populairder. Dat betekent dat ook steeds meer auto’s de openbare oplaadplekken bezet houden. Wilt u iedere dag zorgeloos op pad met een volle accu? Dan is een laadpaal (laadstation) bij u thuis, of bij uw kantoor de ideale oplossing.

(meer…)

Lees verderE-Mobility

WijnVoordeel

Al sinds 1999 verkoopt Wijnvoordeel.nl uitsluitend online gerenommeerde wijnen voor een spectaculair lage prijs. Al jaren genieten vele wijnliefhebbers van de fantastische wijnselectie. Wijnvoordeel.nl beschikt over een enorm assortiment van 350 wijnen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Dankzij een scherp inkoopbeleid en uiterst efficiënte bedrijfsvoering is het bij Wijnvoordeel.nl mogelijk om absolute topwijnen aan te bieden, ver onder de normale winkelwaarde. Niet langer te veel betalen voor topwijnen, maar simpelweg prachtige wijnen, champagne of prosecco kopen tegen zeer scherpe prijzen.

(meer…)

Lees verderWijnVoordeel

IQ Makelaars

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen

IQ Makelaars is uniek in Nederland door een sterke focus op online marketing en No Cure, No Pay werkwijze. Door middel van extra online marketing, professionele foto’s, teksten en ervaren medewerkers verkoopt iQ Makelaars haar huizen gemiddeld binnen 3 maanden. Daarnaast biedt iQ Makelaars een geheel gratis en vrijblijvende waardebepaling aan voor klanten. Bij iQ Makelaars betaalt de klant pas achteraf als de woning is verkocht!

(meer…)

Lees verderIQ Makelaars

Holland Sail

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Reizen

Holland Sail is een coöperatie van scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor! Holland Sail verhuurt traditionele zeilschepen die op het Wad, IJsselmeer en de Friese meren varen.

(meer…)

Lees verderHolland Sail